Известие

Collapse
No announcement yet.

диагностика при бобо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• диагностика при бобо

виждам,че бобо е много наясно с проблемите на алфите.той има ли сервиз?ако може да си каже координатите, къде се намира. моята алфа не съм и правил диагностика и ми е интересно какво ще покаже.
    каква е цената на диагностиката?
    1.6 boxer 103 hp/96 godina

Званни му и ще се разберете 0888 232 484 БОБО

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

а ти ходил ли си при него на диагностика?как е?

Comment

, Ходил съм при него много пъти и не само за диагностика, а и за други работи и мога да ти кажа, че според мен няма друг човек, който да разбира повече от него

Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

благодаря ти много. като имам жреме ще му званна. а куде долу-горе му е локацията?

Comment

"локацията" му е в Лозенец

Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

благодаря ти, приятелю. дано ми е от полза диагностиката, която направя при бобо. А скъпо ли взима?да знам какжи пари та приготвя?

Comment

Явно не си разбрал, но той освен всичко друго е и администратор на този форум и още куп други неща

Защо не му напишеш направо едно л.с. или по телефона? По-коректно би било. (IMHO)Така малко в трето лице... Ако той смяташе за необходимо, би си написал тарифите, не мислиш ли

Иначе определено е човек, който може да ти помогне
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ами не знаех ако знаех,че е така нямаше със сигурност да задавам такива въпроси. простете ми за невежеството-нов съм във форума, а пък и карам алфа 145, 1.6 боксер само от 2 месеца.
                  благодаря за информацията. все-повече се убеждавам колко е полезен форумът.

Comment

Working...
                  X